Belangrijk!!

 
Honden vergiftigd in Limburg !!! 
Guttecoven - Onbekenden hebben de afgelopen weken in Guttecoven, gemeente Sittard, meerdere honden vergiftigd. Eén van de honden heeft dit niet overleefd, maakte de politie vrijdag bekend.

Volgens de politie zijn kippenbotjes met daarop een verboden bestrijdingsmiddel achtergelaten op de Steinakker in Guttecoven.
De politie waarschuwt, dat ook kinderen gevaar lopen door deze 'wandaad'.
Zij vraagt mensen om alert te zijn, en om aangifte te doen als hun hond is vergiftigd. 

 

Kattenbende actief
 
Een aantal jaren terug gebeurde dit ook in Limburg en nu in Arnhem.
De Telegraaf meldt nu dat een Oost-Europese kattenbende het heeft gemunt op katten in de Ulenpaslaan in Arnhem. Bendeleden zouden maandag- en dinsdagnacht in de Arnhemse wijk Presikhaaf zijn geweest om katten mee te nemen.

Een Duits sprekende man plaatste maandagavond dertig emmers op straat. Op de deksels staat dat mensen er kleding en schoenen in kunnen doen. Via een gat in het midden zouden de emmers een geur verspreiden waar katten gek op zijn.
Daarna lokken bendeleden de katten een bestelbus in. De dieren zouden dan naar pelsfabrieken in Oost- Europa worden gebracht.
Lees hier verder en reageer

Stuur deze informatie door naar zoveel mogelijk mensen, zodat alle kattenliefhebbers worden gewaarschuwd.

Namens de beheerders van de http://anti-kattenhaters.hyves.nl/

Volg ons op twitter: www.twitter.com/kattenhaatalert

Kat kwijt? Kijk op http://katkwijt.webklik.nl


 
HELP, deze honden d.m.v een klik op uw muis op 1 van onderstaande link
 
 
Dit is het grootste dodingsstation van Gran Canaria. Alle honden die hier terecht komen gaan zonder twijfel de oven in als ze niet binnen de gestelde tijd (21 dagen) worden geadopteerd. Helaas kunnen we daar niets aan veranderen omdat ze schijnbaar geen bemoeienis van het buitenland willen. Iedere gemeente betaald een bepaald bedrag aan Albergue Bañaderos en mogen dan hun zwerfhonden hier dumpen. Voor elke hond die er zit is dus al betaald. Er is wel een mogelijkheid om deze honden eruit te halen en dat is door ze te laten kopen door iemand die op Gran canaria woont.

Omdat wij als organisatie niet over zoveel geld beschikken om de honden daar te kopen en te vervoeren naar Nederland zoeken we sponsors. Nu worden er heel veel sponsoringen gevraagd en ook wij begrijpen dat er aan ieders portemonnaie een eind zit en dat er bij iedereen ook een bodem in zit die soms sneller dichterbij komt dan gepland. Nu schrijf ik zelf regelmatig artikelen om iets bij te verdienen en eigenlijk wil ik jullie vragen om af en toe deze artikelen eens te bekijken. Ik wordt betaald per bezoeker en dat is echt niet veel dus ik heb veel bezoekers op mijn artikelen nodig om de benodigde € 60.00 voor een hond bij elkaar te brengen.

Ik heb dit eerder geprobeerd met een google adsense account wat toen geblokkeerd is, ik heb nu een ander account waar je dus niet op advertenties hoeft te klikken en daar gaat het alleen om het aantal bezoekers wat op het artikel komt. We gaan het dus gewoon proberen want iedere euro is er een en vanaf 10 euro kan ik het geld er iedere keer afhalen en dat zal ik ook doen en ik zal jullie op de hoogte houden van de stand die de artikelen hebben opgebracht door het klikken van jullie.

Ik ga dus de komende twee maanden al het geld wat op de artikelen binnenkomt gebruiken om een paar hondjes uit de banaderos vrij te kopen en ik zou het dus op prijs stellen als iedereen zou willen helpen op de artikelen te klikken.
Hieronder volgen de artikelen waar je op kunt klikken.

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/609-veelgemaakte-fouten-bij-een-nieuwe-volwassen-hond.html

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/622-waaks-gedrag-bij-honden.html

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/744-waarom-moet-een-hond-gehoorzaam-en-sociaal-zijn.html

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/1205-regels-voor-honden-zijn-heel.html

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/1206-nieuwe-hond-en-diarree.html

http://www.infocash.nl/dier-en-natuur/1222-waarom-een-buitenlandse-hond.html

Wilt u rechtstreeks doneren voor de banaderos ook dat is mogelijk natuurlijk, stuur dan even een mailtje kapj@xs4all.nl en we zullen u zeker op de hoogte houden welke hond van uw geld is weggekocht uit de banaderos, de kosten van een hond wegkopen daar zijn € 60.00 en indien we niet direct een vlucht hebben (wat we natuurlijk wel proberen om het iedere keer net voor een vlucht te doen) kan het iets duurder worden omdat de hond in die tussentijd onderhouden moet worden maar we zullen zoveel mogelijk ons best doen om pas dan een hond vrij te kopen als we plaats hebben op een vlucht.

Maak jouw eigen website met JouwWeb