Even voorstellen

 
Ik ben Nathalie en een groot dierenliefhebber.                                                                       
Zelf ben ik op dit moment in het rijke bezit van 1 hond en 2 katten.
 
Hiervoor had ik 3 honden, die allen bij een ander baasje vandaan kwamen. Van mijn katten kwam Olliver bij een andere baas vandaan. Daar zat hij totaal niet op zijn plek. En mijn poes Vompie is met 3 andere uit het nest  gevonden. Haar moeder was een wilde kat, maar keerde niet terug naar het nestje. De ogen en oren zaten zelfs nog dicht en ook de navelstreng zat nog aan het lijfje vast.  Zij zijn vervolgens met de fles groot gebracht. De 2 broertjes zijn in één gezin gebleven en ik heb het poesje genomen. De tijd vliegt voorbij, want ze zijn nu alweer 10 en 11 jaar oud en beide super lief.                                                                                                           
Mijn hond is van dec. 2009, genaamd Senna en is een Amerikaanse Bulldog.
Mijn man en ik hebben bewust gekozen voor een pup van dit ras, omdat wij heel selectief zijn geweest in de keuze van een fokker. Er is tegenwoordig zoveel doorfok met hondenrassen, zeker met dit soort rassen. Het lijkt wel of er enkel nog naar uiterlijk word gekeken en totaal niet meer naar karakter. 
 
Zowel mijn katten, als de honden die ik hiervoor heb gehad waren allen afdankertjes. Zo noem ik hen altijd. Dieren zijn voor mij het allerbelangrijkste, zij staan voor mij hoger aangeschreven, dan mensen. Dieren zijn naar mijn mening altijd eerlijk en betrouwbaar, dat moet je bij de mens altijd maar afwachten….
 
Enige tijd geleden heb ik de site http://hondenwandeling.jouwweb.nl/ opgestart.
Op een gegeven moment kreeg ik de vraag, of ik iemand wist voor een hond, waarvoor de eigenaar niet langer kon zorgen.  Helaas kon ik zo snel niemand vinden en besloot een nieuw item op de site te zetten, genaamd “kreet om hulp”. N.a.v. die actie bleef ik steeds nieuwe aanvragen krijgen, ook voor andere diersoorten. Daardoor besloot ik deze site op te zetten, omdat ik graag iets voor al deze dieren wil (proberen) te betekenen.
 
Ik hoop hiermee te bereiken, dat er voor deze dieren toch ergens een nieuw baasje te vinden is. Bent u dat ??!!
 
 
 
 
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb