Kat

 
 
(okt. 2011)
Music is een lieve en aanhankelijke gecastreerde kater van 6 jaar en is volledig geënt. Music kan het helaas niet goed vinden met de andere kater in huis en gaat hierdoor sproeien.  Music is graag buiten en komt ook graag kroelen, maar is geen schootkat. Hij is wel gewend aan kinderen en is lekker ondernemend. Als u interesse heeft in Music en wilt u graag zijn nieuwe baasje worden,  laat dit dan aan Nathalie weten. Zij zorgt dat je in contact komt met de huidige eigenaar of de bemiddeling van Music.

          

Ik ben de zwart/ witte stoere bink Ghost en ben geboren op 19 april 2010. Een kitten met een lekker karakter.
In het gastgezin waar ik verblijf hebben ze een hondje aangeschaft. In het begin moest ik daar echt aan wennen, maar na 2 weken zijn we de beste maatjes. We spelen en knuffelen samen. Ik heb de pech dat ik als kitten een ontsteking in mijn rechter achterpoot  had en daarom een beetje sleep met mijn poot. Ik heb er geen last van hoor, ik doe er van alles mee. Rennen en springen is geen 
probleem. Ook heb ik hier een vriendinnetje Palinka. Het zou fijn zijn, als we samen mogen/ kunnen blijven. Want om mij alleen mee te nemen, is geen optie. Ik heb echt een maatje nodig. Doordat ik hier al zo lang in het gastgezin verblijf, zal ik wel tijd nodig hebben om aan jou en een nieuwe omgeving te wennen. Oh, ja, ik moet ook nog zeggen, dat ik ben gecastreerd.

 
  Lapjes poes Palinka is geboren op 18 juni 2010. Zij is een echte dame, die niet veel aandacht vraagt. Ze is erg op zichzelf. Ze komt uit een nest van 6 en is mishandeld als kitten. Maar heeft het vertrouwen in de mens al aardig terug. Aanhalen vind ze heerlijk, maar ze moet je wel eerst goed kennen. Doordat ze al zolang in het gastgezin verblijft is ze goede maatjes met Ghost geworden. We zijn net een verliefd stel. Daarom zien we hen graag samen geplaatst.
 
 
Tweeling
Deze lieve mannen zijn van medio dec. 2010. Zij zijn gevonden in een tuin in de ijzige kou, toen ze ongeveer 10 dagen oud waren. Beide hebben een heel kort staartje, wat als voordeel gezien kan worden. Ze kunnen niets van de tafel of vensterbank af gooien. (hi, hi) Buiten een klein staartje, heeft een van hen een oogafwijking, waardoor hij regelmatig een tranend oog heeft. Dit kan met gekookt water schoon gemaakt worden. Het is een vrolijk stel en omdat ze veel op elkaar lijken, zijn zij “Twins” genoemd. Op lekkernijen zijn ze dol, zodra je rammelt met de bakjes komen ze er direct aan. Het zijn vroege vogels, vanaf een uur of 7 staan zij al klaar om te spelen of een aai over de bol. Dus bent u op zoek naar twee gezellige vrolijke ventjes, neem dan contact op. Zij wonen op dit moment in de kittenopvang WeBa.

 

Poes ♥ Cindy is een gesteriliseerde kruising Britse Korthaar poes, geboren op 16 jan. 2001. Zij is een heerlijke tante, maar met een sterk eigen willetje. Ze is geen echte schootkat en hoewel ze graag kopjes geeft kan ze ook mopperen als zij vind dat ze wel genoeg geaait is. Cindy zal het dan ook niet laten om een tik uit te delen. Voor kinderen is dit dan iets om zeker rekening mee te houden. Cindy is niet zo'n hele actieve poes en verblijft dan ook graag binnen. Wel zal zij net om het hoekje van de tuin of balkondeur kijken om een streepje zon op te vangen. Aan honden heeft ze geen boodschap, zolang ze haar maar met rust laten. Cindy is een gezonde, stevige poes, geent en gechipt. Heeft u een mandje vrij voor haar?